Ilma- vesi ja maalämpöpumput

Lohjan Kylmäasennus myy lämpöpumppuja Lohjan seudulla - asennus ja huolto

Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Lämpöpumput ovat energiatehokkaita ja voivat säästää merkittävästi lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Suomessa lämpöpumppuja käytetään laajasti, ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Esimerkkejä lämpöpumpputyypeistä ovat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput.

Lohjan Kylmäasennus tarjoaa palveluitaan jo toisessa sukupolvessa. Lohjan Kylmäasennus tarjoaa varmaa asiantuntijuutta lämpöpumppujen huollon ja asennuksen saralla. Ilmalämpöpumput ja maalämpöpumput tulivat 1980-luvulla osaamisalueeseemme mukaan. Ilma-vesipumppulaitteet tulivat 2000-luvun alkupuolella mukaan palveluihimme.

Lohjan Kylmäasennus tarjoaa ammattitaitoista asennusta ja huoltoa pitkällä kokemuksella. Asennamme ja huollamme maa-, vesi- ja ilmalämpöpumppujen kaikkia merkkejä ja malleja. Myymme alan parhaimpien valmistajien tuotemerkkien alla olevia lämpöpumppumalleja ks. linkit logoista alla.

Lohjan Kylmäasennus Oy:n toimialue on Etelä-Uusimaa painottuen Lohjan ympäryskuntiin.

Lohjan Kylmäasennus Oy tarjoaa vaihtoehtoja monenlaisiiin lämpöpumppuratkaisuihin. Alla olevista tuotelinkeistä pääsette tutustumaan juuri teille sopivimpaan vaihtoehtoon. Lohjan Kylmäasennus Oy:ltä saatte eri rahoitusvaihtoehtoja lämpöpumppujen maksamiseen. Tutustu esim. Daikinin sivustolta eri maksuvaihtoehtoihin. 

Minkälaista lämpöpumppuratkaisua olette ajatelleet? Lohjan Kylmäasennus auttaa löytämään teille sopivimman ratkaisun. Tarjouspyyntö tai kysely. Kysykää ja ottakaa reippaasti yhteyttä puhelimitse 0400 201 283, sähköpostitse tai lomakkeella:

    (Pakollinen – ehkäisee roskapostia)

    Esimerkkinä alla video Daikinin Nepura lämpöpumpun testauksesta: