Kylmälaitteiden huolto

Lohjan Kylmäasennus Oy

Myymme, asennamme ja huollamme:

Olemme vuodesta 1964 toiminut kylmäalan yrittäjä, työt jatkuvat nyt toisessa polvessa. 1960-luvulta lähtien alkanut pitkän linjan kylmälaitteiden asiantuntijuus takaa hyvin luotettavan palvelun.

Huoltotyöt ovat alkaneet alunperin 1960-luvulla peruskylmälaitteiden kuten kylmiöiden, pakastimien, jääkaappien ja kaupan kylmälaitteiden ja myymäläautojen kylmälaitteiden asennuksissa ja korjauksissa. Nykyisin keskitymme isojen kylmälaitteiden huoltoon. Huollamme kylmälaitteista laitosten kylmälaitteita kuten kunnallisten keskuskeittiöiden pakastinlaitteet, teollisuuden kylmälaitteet ja prosessijäähdytyslaitteet kauppakeskuksissa. Asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat, laitokset ja tehtaat. 

Lisäksi ilmalämpöpumput ja maalämpöpumput tulivat 1980-luvulla osaamisalueeseemme mukaan. Ilma-vesipumppulaitteet tulivat 2000-luvun alkupuolella mukaan palveluihimme. Huollamme kaikkia merkkejä ja malleja pitkällä kokemuksella ja myymme alan parhaiden merkkien lämpöpumppuja.

Lohjan Kylmäasennus Oy:n toimialue on Etelä-Uusimaa painottuen Lohjan ympäryskuntiin. Ottakaa yhteyttä niin huolletaan laitteet kuntoon: 

Miten voisimme palvella? Kysely/ tarjouspyyntö.Kysykää ja ottakaa reippaasti yhteyttä puhelimitse 0400 201 283, sähköpostitse tai lomakkeella:

    (Pakollinen – ehkäisee roskapostia)